Fula knep på Gekås Ullared i julhandeln

Det finns flera anledningar att åka till Gekås Ullared för att uträtta sin shopping, så varför inte göra det inför jul och passa på att handla lite välförtjänta julklappar till dina anställda? Se bara upp för de fula knepen som en del besökare ägnar sig åt inne i varuhuset – turligt nog går det dock att överlista dem, bara du vet hur.

julegaveJulen har kommit till Gekås Ullared skriver Göteborgs Posten och visst stämmer det. Lagom nu till november så har varuhuset satsat på att fylla upp sina kvadratmeter med mängder av julprylar i form av både pynt och passande presenter till hela familjen. Och även till kollegorna eller de anställda på ditt företag. Allt du behöver göra är att ta dig dit och välja ut vilka prylar du tror skulle göra kollegorna lite extra glada och sen boka frakt till kontoret med fraktabilligt.se som både skickar paket, pallar och flyger saker utomlands om man så önskar. Plus att du i Gekås Ullared kan passa på att handla lite trevligt bestyr till dig själv och familjen – men passa dig för vagntjuvarna och deras fräcka stölder som blir allt vanligare i juletider.

Plockar från andra vagnar

gekas-ullaredSedan länge är det känt att varuhuset Gekås Ullared säljer sina varor till ett lägre pris än på annan plats i landet. Till exempel har Byggahus gjort en jämförelse för att se hur mycket billigare Gekås är, och det visade sig skilja tusenlappar på vissa av verktygen man valt att jämföra. Så att varuhuset har tusentals besökare varje år är föga förvånande, men inte alla besökare är så goa som man skulle kunna önska att de var. Tvärt om. Vissa gör både det ena och det andra för att lägga vantarna på de produkter de själva vill ha. Något som man börjat lägga märke till på senaste tiden är nämligen de fula knep och metoder som används för att folk ska kunna roffa åt sig de prylarna som de siktat in sig på. Och de tvekar inte ens ifall varan redan ligger i någon annans varukorg. Det var nämligen något som Sandra Karlsson 29 år gammal från Hallstavik råkade ut för vilket hon berättar om i Expressen. I hennes kundvagn hade hon lagt en jacka som tyckte skulle passa hennes kompis perfekt som present nu i jul och rätt som det var ser hon hur en annan kvinna rotar i vagnen och plockar upp jackan. Efter tillsägelse försvinner kvinnan men efter en stund kommer hon tillbaka och försvarar sitt beteende med att jackan i fråga var slut i hennes storlek och tänkte därför ta jackan i vagnen istället… Så något att lägga på minnet när man shoppar i varuhuset är att ha uppsikt över sin vagn – andra medshoppare kan bli som galna.